најпосле

најпосле ndajf. 1. në fund, së fundi; më në fund: најпосле ста­нав и отидов дома më në fund u çova dhe shkova në shtëpi. 2. tekefundit: најпосле, што бараш ти од мене? tekefundit, ç`kër­kon ti prej meje?