цепи

цепи impf. I 1. kal. çaj (dru): цел ден цепевме дрва tërë ditën çanim dru. 2. gris, shqyej. II се цепи çahem: дрвата беа убави и лесно се цепеа drutë ishin të mira dhe çaheshin lehtë.